Referenties

Slide background

Drs. H.G.N. Veraart – oogarts St. Elisabeth ziekenhuis

“Karin Voorn heb ik leren kennen als een toegewijde, ambitieuze en klantgerichte collega en medewerker. Aanvankelijk als TOA, in opleiding tot optometrist, maar later als volwaardig HBO-optometrist is zij steeds betrokken geweest bij het naar een hoger niveau tillen van de oogheelkundige zorg in het St Elisabeth ziekenhuis en de regio Tilburg. Haar onderzoeksvaardigheden en klinische kennis maakten haar een ideale partner van de oogartsen. Haar ambitieniveau, kwaliteit van ondersteuning en klantgerichtheid waren een voorbeeld voor haar collega’s. Goed in staat om zelfstandig de oogzorg te verlenen en te komen tot een juiste differentiaaldiagnose maken van Karin een ideale partner voor de eerste-, anderhalve- en tweedelijns oogzorg. Ik kan haar dan ook aan een ieder aanbevelen die op zoek is naar een goede, meedenkende, zelfstandig werkende en communicatieve optometrist. Haar open en vriendelijke houding maken haar bovendien tot een aangename collega die elke sfeer positief weet te beïnvloeden.”

Drs. R.M. van de Kerkhof – huisarts, huisartsenpraktijk Het Koetshuis

“Karin ken ik beroepshalve als een kundig en secuur werkend optometrist. Daarbij is zij erg prettig naar de patient/client toe. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen.”

Prof. dr. B.I.J.M. van der Heijden – professor of Business Administration Radboud Universiteit

“Ik beveel Karin Voorn van harte aan omdat ik haar ken als een zeer deskundige, en ook oprecht in de mens achter de patiënt geïnteresseerde optometrist. Naast vakkundige begeleiding is zij in staat om persoonlijk advies te geven. Echt maatwerk dus!” 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlOptometriepunt is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

RSS ZorgkaartNederland – Laatste waarderingen